Autonvuokraus
Pireus Satama Gate E1-E4
Piilota
Kreikka // Piraeus // Pireus Satama Gate E1-E4
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pireus Satama Gate E1-E4: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hetonian Coast
  18538 Piraeus, Athens GR +30-2109220171
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATHW02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E1-E4 saat asiantuntevan autonvuokrauksen edullisesti ja turvallisesti upeassa kohteessa! Tarjoamme jokaisen tarpeisiin sopivaa autonvuokrausta Pireuksen satamassa. Valitse näppärä henkilöauto vaivattomaan matkailuun. Urheiluauto tai avoauto palvelee tyylitietoisempaakin matkailijaa. Jos taas matkustat perheen kanssa, ota alle tilava farmari ja valitse lisäpalveluistamme lastenistuin matkaa mukavoittamaan. Vaativampaan menoon suosittelemme maasturia. Kaupungissa suunnistaminen käy näppärästi GPS-navigaattorin avulla, jonka voit valita lisäpalveluistamme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E1-E4 tuo mieleesi kysymyksiä. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Pireuksen sataman portti E1-E4 sijaitsee Ateenan metropolialueella, Pireuksessa. Pireuksen satamasta on Ateenan kaupunkiin matkaa vain 14 kilometriä, ja sinne ajaa liikenteestä riippuen noin puolessa tunnissa. Pireuksen keskustaan puolestaan pääsee 10 minuutissa. Sixt Autovuokraamon toimipisteitä löydät myös Pireuksen sataman muilta porteilta sekä Ateenan kaupungista ja lentokentältä. Kun saavut noutamaan vuokra-autoa Pireuksen sataman portille E1-E4, Sixtin työntekijä on sinua vastassa.

Merellinen Pireus vuokra-autolla koettuna

Välimeren rannalla sijaitseva Pireus on Kreikan tärkein satamakaupunki ja osa Ateenan metropolialuetta. Lukuisissa tavernoissa ja kahviloissa voit nauttia auringosta, mereltä puhaltavasta tuulenvireestä ja upeista maisemista. Jotta saat kohteesta kaiken irti, kannattaa siihen tutustua Sixtin vuokra-autolla omaan tahtiin. Alueella on toinen toistaan upeampia rantoja, joita kannattaa lähteä katsomaan kauemmaksikin. Votsalakialle tai Freatidalle on helppo piipahtaa, sillä ne sijaitsevat aivan kaupungin tuntumassa. Kun mielit vaihtelua maisemiin, hyppää vuokra-auton rattiin ja aja Glifadaan. Glifada sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Pireuksesta, ja sen rannat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan ajaa Pireuksesta noin puolessa tunnissa. Ateena on monipuolinen suurkaupunki: Akropolis-kukkula ja muut historialliset kohteet mahdollistavat kurkistuksen Antiikin aikaan, kun puolestaan shoppailemaan kannattaa lähteä pääkadulle Ermoulle tai vanhaan kaupunkiin Plakaan. Päivän päätteeksi kannattaa pysähtyä nauttimaan kreikkalaisista herkuista tunnelmalliseen tavernaan. Ateena on kaupunki vuorten keskellä. Autonvuokraus Pireuksen satamassa mahdollistaa sen, että pääset ihailemaan jylhiä maisemia esimerkiksi Lykavittokselle, joka kohoaa Ateenan ylle, 277 metrin korkeuteen. Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, joten voit huoletta valita mieleisesi nähtävyydet!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E1-E4 ATHW02 Hetonian Coast 18538 Piraeus, Athens 37.942918, 23.628315 +30-2109220171

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E1-E4 ATHW02

Hetonian Coast
18538 Piraeus, Athens
 
Puhelinnro +30-2109220171

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service