Autonvuokraus
Pireus Satama Gate E5-E10
Piilota
Kreikka // Piraeus // Pireus Satama Gate E5-E10
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pireus Satama Gate E5-E10: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tzelepis Coast
  18538 Piraeus, Athens GR +30-2109220171
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATHW03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E5-E10

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E5-E10 voit ottaa vuokra-auton käyttöösi heti satamaan saapuessasi, ja pääset kätevästi aloittamaan tutkimusmatkan lumoavaan Pireuksen merenrantakaupunkiin. Voit valita käyttöösi henkilöauton tai farmarin, kun olet liikkeellä perheen kanssa. Avoauton tai urheiluauto on hyvä valinta arjen pienistä iloista nauttimiseen, ja maasturilla pärjäät rankemmallakin huviajelulla. Autonvuokraus Pireuksen satamassa on helppoa, ja löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton! Huomioithan kuitenkin, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Satamassa ei ole erillistä autovuokraamoa, vaan asiakaspalvelijamme tulee sinua vastaan sataman parkkipaikalle ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi.

Autonvuokraus Pireuksen satamassa

Pireuksen satama on Kreikan merkittävin ja vilkkain satama ja yksi Välimeren alueen suurimmista satamista. Pireuksen upea kaupunki on aikoinaan syntynyt sataman ympärille. Autonvuokraus Pireuksen satamassa on helppoa: voit tehdä varauksen vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelijamme luovuttaa vuokra-auton käyttöösi saapuessasi satamaan. Autonvuokraus suoraan satamasta on hyvä idea, kun haluat päästä välittömästi tutkimaan kaupungin antia omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamon palveluiden avulla saat otettua lomastasi Pireuksen upeassa kaupungissa kaiken ilon irti!

Pireus - häikäisevä satamakaupunki Kreikan ytimessä

Pireus on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista, ja se on tiheään rakennettu ja elämää kuhiseva satamakaupunki. Kaupungista pääsee nopeasti myös pääkaupunki Ateenaan. Pireuksessa riittää paljon tehtävää ja nähtävää merellisissä tunnelmissa. Paikallisesta historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vierailla helleenisessä merimuseossa. Museossa on näytillä lukuisia esineitä Kreikan merenkulun historian varrelta. Kaupungissa on myös arkeologinen museo, jossa on näytillä esineitä kaupungin antiikin kukoistuksen ajoilta. Kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa myös poiketa katsomassa kunnanteatteria. Tämän upean rakennuksen suojissa ovat monet kuuluisat kreikkalaiset ohjaajat pitäneet näytöksiä. Myös kaupungin upeat kirkot viihdyttävät arkkitehtuurista kiinnostuneita.

Trouban alueella voit vierailla kiertämässä trendikkäissä kahviloissa ja ravintoloissa sekä nauttimassa yöelämästä. Matkamuistot saat napattua mukaasi Sotiros Dioksen ostoskadulta. Autonvuokraus satamasta kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin omien mieltymyksiesi mukaan. Ota siis yhteyttä Sixt Autovuokraamoon ja vietä unelmiesi loma merellisissä tunnelmissa upeassa Pireuksen kaupungissa - kätevästi vuokra-auto allasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E5-E10 ATHW03 Tzelepis Coast 18538 Piraeus, Athens 37.945702, 23.640256 +30-2109220171

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E5-E10 ATHW03

Tzelepis Coast
18538 Piraeus, Athens
 
Puhelinnro +30-2109220171

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service