Autonvuokraus
Rovinj
Piilota
Kroatia // Rovinj // Rovinj
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rovinj: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hermana Dalmatina 8
  52210 Rovinj HR +385-52633443
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PUYN02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Autonvuokrausta Rovinjissa edullisesti ja ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Rovinj toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Kroatian aurinkoisiin maisemiin, kun suunnitteilla on autonvuokraus. Nouda kulkuneuvoksesi Adrianmeren rannikolla laadukas vuokra-auto Rovinjin Sixtiltä ja pääset nauttimaan hyvin varustellun ajoneuvon tuomasta ajomukavuudesta sekä kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluvista vapaista ajokilometreistä, joiden ansiosta ajat vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat. Kroatian kaunis rannikko tarjoaa vuokra-autoilulle upeat puitteet, suunnitelitpa sitten Rovinjin ja sen lähialueiden tutkimista tai kauemmas suuntaamista. Toimipisteemme Rovinjissa sijaitsee hyvällä paikalla keskustan tuntumassa, joten monet kaupungin majapaikoista ovat vain kävelymatkan päässä toimipisteeltä. Jos haluat noutaa vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi, Rovinjin bussiterminaali sijaitsee vain hieman reilun kilometrin päässä, eikä matka Rovinjin lauttaterminaaliinkaan ole paljoa pidempi. Vuokra-auton noutaminen käy siis mukavan vaivattomasti.

Nauti hyvin varustellun vuokra-auton tuomasta ajomukavuudesta

Sixt tuntee vuokra-autoilijoiden tarpeet, sillä olemme palvelleet heitä ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Siksi valikoimamme koostuukin huippumerkkien hyvin varustelluista ajoneuvoista, jotka vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi ja samalla tarjoavat sinulle ja matkaseurallesi ensiluokkaisen matkustusmukavuuden. Voit lisäksi muokata vuokra-auton juuri sinulle sopivaksi erilaisilla lisäpalveluillamme. Valikoimastamme löydät henkilöautojen lisäksi taatusti tasaisen kyydin tarjoavat katumaasturit, suurien seurueiden tarpeisiin vastaavat minibussit sekä ainutlaatuisen ajokokemuksen tarjoavat avoautot. Löydät useampia vaihtoehtoja myös Premium-luokassamme, jonka ajoneuvot tuovat matkustamiseen ripauksen lisää luksusta.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksesi koskee autokategoriaa, mutta emme voi varausvaiheessa taata tietyn mallin tai merkin olevan saatavilla vuokra-aikasi alkaessa. Lisäpalveluina tarjoamme käyttöösi esimerkiksi laadukkaan GPS-navigaattorin parhaiden matkareittien suunnitteluun ja suunnistamisen helpottamiseen sekä wifi hotspotin, jonka ansiosta nautit internetyhteydestä myös tien päällä. Perheen kanssa matkustavia palvelemme vauvan turvakaukaloilla ja lastenistuimilla. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista löydät varauksen yhteydessä, ja lisäksi asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää palveluistamme ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Rovinjissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rovinj PUYN02 Hermana Dalmatina 8 52210 Rovinj 45.081387, 13.655303 +385-52633443

Sixt-toimipiste Rovinj PUYN02

Hermana Dalmatina 8
52210 Rovinj
 
Puhelinnro +385-52633443

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service