Autonvuokraus
Romania
Piilota
Romania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Romania: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Romaniassa

Sixtiltä autonvuokraus Romaniassa sujuu helposti lukuisissa eri kaupungeissa ympäri maata. Autovuokraamomme Romaniassa palvelevat Bucharestissa, Sibiussa, Bacaussa, Otopenissa, Timisoarassa, Cluj Napocassa, Salceassa, Brasovissa, Iasissa, Aradissa, Oradeassa, Targu Muresissa ja Suceavassa - valinnanvaraa siis riittää! Useimmissa toimipisteissämme, kuten esimerkiksi Bucharestissa ja Cluj Napocassa valittavanasi on henkilöautoja ja farmareita, maastossa erittäin hyödyllisiä maastureita sekä hulppeita avo- ja urheiluautoja. Lähtökohtaisesti kaikista autovuokraamoistamme Romaniassa saat kuitenkin käyttöösi vähintään henkilöauton, farmarin tai maasturin.Sujuvimmin hoidat vuokra-auton Romaniassa käyttöösi varaamalla sen etukäteen puhelimitse, mobiilisovelluksellamme tai internetissä kotisivujemme kautta. Suosittelemme kuitenkin, että kiinnität jo vuokrausta suunnitellessasi huomiosi siihen, että emme pysty takaamaan käyttöösi tietyn merkkistä tai tietyn mallista vuokra-autoa, vaan pelkästään tietyn kategorian mukaisen vuokra-auton.

Huomioitavaa autonvuokrauksesta Romaniassa

Maahan matkaavan kannattaa varautua melkoisesti Suomen liikenteestä poikkeavaan liikenteeseen, sillä niin tiet kuin ajoneuvotkin voivat liikenteessä olla huonossa kunnossa, ja lisäksi liikennekulttuuri on jokseenkin kaoottista. Varsinkin yöaikaan ajamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyrkiä välttämään, sillä varsinkin syrjäisemmillä seuduilla vastaan voi hyvin körötellä vaikkapa hevosajoneuvo.Varsinkin talviaikaan teiden auraus on usein puutteellista, joten varovaisuutta tulee noudattaa - voit esimerkiksi hankkia Sixtiltä käytännöllisen talvipaketin lisäpalveluna helpottamaan ajoasi. Lisäksi marraskuun ja maaliskun alun välisenä aikana maassa talvirenkaiden käyttö on pakollista ja vuoristoon matkatessa lumiketjut ovat erittäin suositeltuja. Nastarenkaiden käyttö sen sijaan on kiellettyä.Pakollista on myös turvavöiden ja lastenistuinten käyttö, samoin kuin huomiovalojen käyttö myös valoisaan aikaan suuremmilla teillä. Maanteillä tuulilasiin tulee olla kiinnitettynä esimerkiksi huoltoasemilta, rajanylityspisteiltä tai verkosta ostettavissa oleva vinjetti.Nykyään kuljettajan törkeän rattijuopumuksen raja on 0,5 promillea ja tavallisen rattijuopumuksen 0,2.

Koe matkasi vuokra-autolla

Romania on laaja ja monipuolinen valtio, joten vuokra-auto on sen kokemiseen oiva apuväline. Valtion laajan alan vuoksi ajoreittejä kannattaa kuitenkin suunnitella huolella etukäteen ylimääräisten ajokilometrien välttämiseksi.Sisämaasta rannikolle tiet ovat varsin hyviä ja nopeita, mutta esimerkiksi vuoristossa ja maaseudulla tiet ovat useimmiten hyvin kapeita, mutkittelevia ja huonokuntoisia. Erityisesti Transilvanian alue on vierailemisen arvoinen ja siellä pääsee ajamaan lukuisten idyllisten pikkukylien läpi ja ihailemaan esimerkiksi kylien upeita kirkkoja. Alueella sijaitsee myös maan toiseksi suurin kaupunki Cluj-Napoca - missä myös tarjoamme autonvuokrauspalveluitamme. Alueelta voi myös helposti ajaa koilliseen Moldovian luostareistaan tunnetulle alueelle.Maan eteläisessä osassa maisema on vuoristolle vastakohtaisesti laakeaa ja matkan edetessä vuoristoon muutos onkin melkoinen.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service