Autonvuokraus
Sveitsi
Piilota
Sveitsi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sveitsi: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sveitsissä takaa sen, että sinä pääset kulkemaan vapaasti kaupungista toiseen. Se on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä automatkoja kauemmas. Sixtillä on lukuisia toimipisteitä eri kaupungeissa ja lentoasemilla. Voit vuokrata auton esimerkiksi Zürichistä tai sitten vaikkapa talvikohteena tunnetusta Luganosta. Autovalikoima vaihtelee toimipisteittäin. Autovalikoimissa on kaikkea aina tavallisista henkilöautoista farmareihin, katumaastureihin, nelivetoihin, pakettiautoihin ja minibusseihin. Toimipisteillämme on myös rajoitettu määrä avoautoja ja urheiluautoja. Lisää vuokraasi erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, täysvakuutus tai rajoittamattomat kilometrit. Varaa vuokra-auto Sveitsistä nettisivuiltamme tai puhelimitse. Kohteeseen saavuttuasi saat näin auton välittömästi käyttöösi. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Ajaminen vieraassa maassa

Alppien keskellä sijaitsevassa maassa sääolosuhteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Sen vuoksi ajamiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Talvisin joillakin alueilla on oltava tietynlaiset renkaat. Kysy tästä lisää autonvuokrauksen toimipisteestämme. Varsinkin suurissa kaupungeissa ajaminen voi olla haastavaa. Yksisuuntaisia katuja on paljon ja niihin tuleekin kiinnittää erityistä huomiota. Ajaminen sujuu kuitenkin hyvin, kun muistaa tärkeimmät liikennesäännöt.

 • Noudata aina nopeusrajoituksia
 • Noudata erityistä varovaisuutta vuoristoteillä ajaessasi
 • Kiinnitä huomiota varoituksiin, joita voidaan antaa esimerkiksi lumivyöryriskin vuoksi
Myös parkkeerauksen kanssa kannattaa olla tarkkana. Pysäköi auto ainoastaan sallitulle paikalle ja maksa tarvittaessa pysäköintimaksu. Kun olet maltillinen ja noudatat liikennesääntöjä, kaikki sujuu taatusti hyvin.

Autonvuokraus Sveitsissä auttaa kokemaan enemmän

Sixtin autovuokraamot Sveitsissä ovat kaikkia niitä turisteja varten, jotka haluavat päästä kokemaan oikean Alppimaan tunnelman. Vuokra-auton avulla pääset näkemään niin hurmaavat kaupungit kuin henkeäsalpaavat vuoristotkin. Voit myös tehdä päiväretkiä muihin maihin. Esimerkiksi Liechtenstein, Saksa, Italia, Ranska ja Itävalta ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Autovuokraamomme Sveitsissä palvelee sinua siellä, missä oletkin. Helpointa on ottaa auto jo heti lentoasemalta ja lähteä tutkimaan maata ristiin rastiin. Koko maan tieverkosto on pääasiassa hyvässä kunnossa. Varsinkin talvisin teitä voidaan joutua kuitenkin sulkemaan mahdollisten lumivyöryjen vuoksi. Tällöin voit joutua ajamaan auton junan kyytiin. Lomasi tulee siis takuulla olemaan täynnä toinen toistaan hauskempia seikkailuja. Auton vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden päästä kulkemaan sinne, minne ikinä haluatkaan ja milloin haluatkaan. Älä siis tyydy viettämään lomaasi ainoastaan yhdessä kaupungissa, sillä maalla on niin paljon muutakin tarjottavaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service