Autonvuokraus
Herzilya
Piilota
Israel // Herzilya // Herzilya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Herzilya: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hasadnot 9
  46728 Herzilya IL +972-89191153
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TLVN20
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Toivotamme sinut tervetulleeksi Herzliyan Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Herzliya sijaitsee Tel Avivin esikaupunkialueella Herzliyan kaupungissa, Israelissa. Vuokraamomme sijaitsee kaupungin länsiosassa, lähellä rantaa. Löydät meidät helposti, toimistomme sijaitsee isoa toimistotaloa vastapäätä, heti kadun toisella puolen. Jos saavut Israeliin lentäen, Ben Gurionin lentokentältä meille pääsee kätevästi esimerkiksi taksilla tai julkista liikennettä hyödyntäen. Meiltä on myös helppo jatkaa matkaa noudettuasi auton. Rannan valtatie 2 kulkee aivan toimistomme vierestä ja sitä pitkin pääset vuokra-autollasi Tel Aviviin tai esimerkiksi Haifaan saakka.

Tie Tel Aviviin kulkee Sixtin kautta

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Herzliyassa käy kätevästi. Voit tehdä varauksesi suoraan verkosta: tutustut vain ennakkoon laajaan ajoneuvovalikoimaamme, valitset ajankohdan ja haluamasi autokategorian ja teet varauksen. Ajantasaisimman tiedon vuokra-autojen saatavuudesta saat aina suoraan verkkosivuiltamme. Kattavasta valikoimastamme löydät erikokoisia henkilöautoja, farmareita, maastureita ja pikkubusseja, jotka edustavat tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Opelin, Mazdan tai Hondan, uusimpia malleja. Vuokra-automme ovat aina uudehkoja ja todella kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi niissä on monesti esimerkiksi vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo Herzliyassa voi taata varauksellesi vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Kattavan autovalikoiman lisäksi voit valita varauksellesi laajan kattauksen eri lisäpalveluita, jotka helpottavat matkantekoasi ja tekevät siitä miellyttävämpää. Perheen kanssa matkustaessa voit tehdä matkanteostasi turvallisempaa lisäämällä varauksellesi lastenistuimet. Navigaattori taasen pitää huolen siitä, ettet eksy matkalla Tel Aviviin tai Haifaan ja voit keskittyä ajamiseen kartanluvun sijaan. Jos teitä on useampi, niin voitte lisätä varauksellenne lisäkuljettajan ja jakaa ajovastuuta useamman henkilön kesken. Jos haluatte matkustaa turvallisemmin, niin voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäturvia, jotta vahingon sattuessakaan ette jää pulaan. Ja lisäturvallisuuttakin saat, sillä tietoliikenneyhteydet ja puhelut pystyt hoitamaan vuokra-autoosi kätevästi PTA-lisäpalvelulla. Herzliyan Sixt Autovuokraamon ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua autovuokraukseesi liittyen, joten voit keskittyä matkastasi nauttimiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Herzilya TLVN20 Hasadnot 9 46728 Herzilya 32.161000, 34.806308 +972-89191153

Sixt-toimipiste Herzilya TLVN20

Hasadnot 9
46728 Herzilya
 
Puhelinnro +972-89191153

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service