Autonvuokraus
Jerusalem Mamilla Mall
Piilota
Israel // Jerusalem // Jerusalem Mamilla Mall
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jerusalem Mamilla Mall: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Itzhak Kariv 6
  94101 Jerusalem IL +972-89191153
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JRSC01
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Jerusalemin Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa palvelee sinua autonvuokraukseen liittyen. Vuokraamomme sijaitsee Israelissa, Jerusalemin kaupungissa, lähellä Mamillan hautausmaata, kulttuurikeskusta ja Teologista opistoa. Meille on helppo tulla taksilla tai julkista liikennettä käyttäen. Lähin bussipysäkki sijaitsee ihan vuokraamomme nurkalla. Sixt Autovuokraamostamme saat asiantuntevaa palvelua ja kun olet saanut vuokra-autosi, pääset meiltä helposti isommalle tielle, jonka kautta voit ajella vuokra-autollasi vaikka Tel Aviviin saakka. Sijaintimme ansiosta meidät on helppo löytää. Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa sinua odottaa asiantunteva ja palveleva henkilöstö.

Jerusalemia ristiin rastiin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa on vaivatonta, ja helpoiten varaat itsellesi vuokra-auton verkkosivuiltamme. Sieltä saat ajantasaisimman tiedon kalustomme saatavuudesta ja lisäpalveluista. Kattavasta autovalikoimastamme löydät varmasti sinua parhaiten palvelevan ajoneuvon. Valikoimassamme on tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja. Ajoneuvoja on saatavana useissa eri autokategorioissa. Muistathan, että Sixt voi luvata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Valikoimasta löytyy pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, tila-autoja, premium-luokan autoja, maastureita ja minibusseja.

Kun löydät tarvitsemallesi ajankohdalle sinulle sopivan vuokra-auton, voit noutaa sen Jerusalemin Sixt Autovuokraamosta. Tiesithän, että voit lisätä varauksellesi myös erilaisia lisäpalveluita? Lisäämällä varauksellesi navigaattorin voit keskittyä tutkimaan Jerusalemia ja sen lähiseutuja ilman, että sinun tarvitsee lukea karttaa. Jos tutkitte Jerusalemia perheen kanssa, niin perheen pienimmille olisi hyvä lisätä turvaistuimet, jotta matkustaminen vuokra-autossa olisi mukavaa ja turvallista. Kattavat lisäturvamme lisäävät turvallisuuttanne ja vähentävät kustannuksianne vahingon sattuessa, joten niihin kannattaa perehtyä etukäteen ja valita niistä sopivimmat varaukselle. Jos haluatte jakaa ajamista useammalle kuskille, niin lisäkuljettajan lisääminen varaukselle keventää yhden kuljettajan taakkaa. Sixt Autovuokraamo Jerusalemista saat kattavasti kaikki autonvuokraukseen liittyvät palvelut, joten voit keskittyä nauttimaan Jerusalemista ja tutkimaan sen lukemattomia nähtävyyksiä vailla huolia vuokra-autostasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jerusalem Mamilla Mall JRSC01 Itzhak Kariv 6 94101 Jerusalem 31.777307, 35.224906 +972-89191153

Sixt-toimipiste Jerusalem Mamilla Mall JRSC01

Itzhak Kariv 6
94101 Jerusalem
 
Puhelinnro +972-89191153

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service