Autonvuokraus
Tel Aviv kv. Lentoas.
Piilota
Israel // Tel Aviv // Tel Aviv kv. Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tel Aviv kv. Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ben Gurion Airport
  70100 Tel Aviv IL +972-89191153
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TLV
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tel Avivin lentoasemalla

Laskeuduttuasi Tel Aviviin saat vuokra-auton näppärästi allesi Sixt Autovuokraamosta Tel Avivin kansainväliseltä lentoasemalta, sillä löydät meidät heti saapuvien lentojen aulasta, ensimmäisestä kerroksesta. Israeliin pääset tutustumaan luotettavalla ja turvallisella vuokra-autolla, koska kaikki ajoneuvomme ovat uusia malleja suosituilta automerkeiltä. Toimipisteemme valikoimaan kuuluvat työmatkalaiselle tai pariskunnalle sopivat taloudelliset henkilöautot, perheiden suurempaan tilan tarpeeseen vastaavat farmarit, vankat ja tyylikkäät maasturit sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot ylellisyyttä kaipaavalle kuskille. Sixt tarjoaa myös monenlaisia käteviä lisäpalveluita, kuten vakuuksia yllättävien tilanteiden varalle, perheen pienemmät turvallisesti kuljettavat lastenistuimet ja perille oikeaan paikkaan ohjaavan GPS-navigaattorin. Teet varauksen vuokra-autosta helposti etukäteen nettisivuillamme tai soittamalla meille puhelimitse, mutta pyydämme ottamaan huomioon sen, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä ajoneuvon mallia.

Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla

Tel Avivin lentoasema, joka yleisesti tunnetaan nimellä Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema, on Israelin suurin lentoasema. Sen kansainvälinen lyhenne on TVL. Se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tel Avivin keskustasta ja noin 40 kilometriä Jerusalemista. Kätevän sijainnin ansiosta monet Israelin tunnetuimmista nähtävyyksistä ovat vain kohtuullisen ajomatkan päässä. Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla on edullista, ja voit tutustua tarjouksiimme jo etukäteen verkkosivuillamme ja tehdä samalla varauksen, jotta pääset matkaan vaivattomasti heti tultuasi maahan.

Koe kaikki pilvenpiirtäjistä hiekkarantoihin Sixtin vuokra-autolla

Israelin hallinnollinen pääkaupunki Tel Aviv on vain lyhyen ajomatkan päässä lentoasemalta, mutta tarjoaa sitäkin monipuolisemmin erilaista tekemistä ja näkemistä. Voit suunnata Tel Avivin vanhaan keskustaan ja Rothschild Boulevardille ja ihastella ympäröivää Bauhaus-arkkitehtuuria, joka on päässyt myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Välimeren rannalla sijaitseva satamakaupunginosa Vanha Jaffa henkii vuosituhansia vanhaa historiaa ja siellä voi tutustua vanhoihin rakennuksiin, kuten Pyhän Pietarin kirkkoon. Kannattaa myös kivuta Vanhan Jaffan mäelle, jonka laelta voi ihailla Tel Avivin rantoja sekä kaupungin monia pilvenpiirtäjiä. Kun ajat Tel Avivin pohjoisosaan, löydät kaupungin ja koko Israelin korkeimmat pilvenpiirtäjät. Azrieli Towers -pilvenpiirtäjissä voit nousta 49. kerrokseen katselemaan kaupungin ylle avautuvaa näkymää. Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla tuo kuuluisat nähtävyydet helposti lähellesi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tel Aviv kv. Lentoas. TLV Ben Gurion Airport 70100 Tel Aviv 32.011389, 34.886667 +972-89191153

Sixt-toimipiste Tel Aviv kv. Lentoas. TLV

Ben Gurion Airport
70100 Tel Aviv
 
Puhelinnro +972-89191153

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service