Autonvuokraus
Puola
Piilota
Puola
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Puola: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Puolassa

Autonvuokraus Puolassa onnistuu näppärästi Sixtin avulla. Meillä on toimipisteitä useassa eri kaupungissa maan joka osassa. Kätevintä lomasi kannalta on ottaa vuokra-auto heti lentoasemalta. Lentoasemien toimipisteitämme löydät muun muassa Gdanskista, Varsovasta ja Krakovasta. Kattavasta autovalikoimastamme löydät tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, nelivetoautot, pakettiautot ja luksusautot. Autovalikoima vaihtelee kuitenkin toimipisteittäin, eikä esimerkiksi avoautoja ole saatavilla jokaisella toimipisteellämme. Meiltä saat myös erilaisia lisävarusteita ja -palveluita, kuten GPS-navigaattoreita, lastenistuimia, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Puolasta jo ennen lomalle lähtöä joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Liikenne sujuu kuin Suomessakin

Aina ennen vieraassa maassa ajamista kannattaa tutustua paikallisiin tapoihin ja liikennesääntöihin, jotta ajaminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Muista nämä tärkeät liikennesäännöt:

 • Älä koskaan ylitä nopeusrajoituksia - sakot voivat olla hyvinkin tuntuvia
 • Älä käytä kännykkää ajaessasi
 • Pysäköi vain merkityille pysäköintipaikoille ja muista tarvittaessa pysäköintimaksu
Kaupunkien keskustoissa liikkuessa kannattaa olla tarkkana, sillä yksisuuntaisia katuja ei aina huomaa kovinkaan helposti, vaan ne täytyy tietää. Kiinnitä huomiota myös kolmioihin ja stop-merkkeihin.

Autonvuokraus Puolassa antaa mahdollisuuden kokea enemmän

Sixtin autovuokraamot Puolassa ovat palvelleet niin turisteja kuin työmatkalaisia jo useiden vuosien ajan. Autonvuokraus onkin loistava keino päästä liikkumaan. Puolass liikenne sujuu hyvin, joten pitkienkin välimatkojen ajaminen sujuu yleensä nopeasti. Autovuokraamomme Puolassa takuulla siellä, missä sinäkin olet. Suurissa kaupungeissa meillä on monta eri toimipistettä. Ylensä yksi näistä sijaitsee lentoasemalla, jotta voit ottaa vuokra-auton jo heti koneen laskeutumisen jälkeen. Ota vuokra-auto alle ja lähde tutustumaan niin kauniiseen maaseutuun kuin viehättäviin kyliinkin. Maanteiden kunto on suurimmaksi osaksi hyvä. Jotkut pienet tiet voivat kuitenkin olla sen verran huonossa kunnossa, että ajamiseen tarvitsee maastoauton. Pysyttele siis suuremmilla teillä. Suomalaisten keskuudessa suosituimpia lomakohteita ovat Varsova, Krakova, Gdansk sekä Katowice, jonka lähettyviltä löytyy myös Auschwitzin keskitysleiri. Yksi suosittu, hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva kohde on Wieliczkan suolakaivos. Se löytyy Krakovan lähettyviltä. Kaivokselle pääsee parhaiten vuokra-autolla. Jos taas olet käymässä Krakovassa, vieraile ehdottomasti Wawelin kuninkaallisessa linnassa, Wawelin katedraalissa sekä St. Maryn basilikassa. Nämä kaikki paikat huokuvat historiaa ja ne on nimetty kaupungin parhaimpiin turistinähtävyyksiin kuuluviksi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service