Autonvuokraus
Levallois-Perret Clichy
Piilota
Ranska // Levallois-Perret // Levallois-Perret Clichy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Levallois-Perret Clichy: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARC15
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Tutustu Levallois-Perret Clichyyn Sixtin vuokra-autolla

Työmatka Pariisissa tai loma perheen parissa Ranskan pääkaupunkiseudulla sujuu mukavasti oman aikataulun vapaudesta nauttien, kun hyödynnät Sixt Autovuokraamo Levallois-Perret Clichyn palveluja. Kätevä sijaintimme aivan Pariisin ulkopuolella tekee meistä mainion vaihtoehdon vaikkapa Ranskan pääkaupunkiin tutustumiseen. Sixt Autovuokraamo Levallois-Perret Clichyn paikantaa helpoiten julkisia liikennevälineitä hyödyntäen, sillä toimipisteemme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä sekä Anatole Francen metroasemalta että Clichy Levallois'n rautatieasemalta. Varaus on paras tehdä etukäteen ja se onnistuu helpoiten vierailemalla verkkosivuillamme tai soittamalla meille. Autonvuokraus Levallois-Perret Clichyn kautta tarjoaa käyttöösi koko ajoneuvokategorioidemme kirjon, joihin kuuluvat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Kategorian valittuasi henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustostamme toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Levallois-Perret Clichyssa. Huomioithan kuitenkin, ettemme valitettavasti pysty varaamaan yksittäisiä automalleja. Tämän jälkeen tehtävänäsi on enää noutaa vuokra-auto toimipisteestämme ja pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Levaillois-Perret Clichyssa!

Sixtin palvelut lisäävät matkasi mukavuutta

Sixt on Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys, jonka pitkät perinteet ja osaaminen ovat luoneet autovuokraamoillemme ansaitun maineen luotettavana ja laadukkaana tekijänä. Korkeatasoinen vuokra-autokalustomme on käytettävissäsi kilpailukykyisin hinnoin. Monipuoliset palvelumme kattavat Euroopan top kolmen kärkeen kuuluvan vuokrakaluston lisäksi myös koko joukon lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi turvallisemman ja mukavamman. Valitsemalla vuokrapakettiisi vakuutuksia tuot lisäturvaa koko seurueelle ja turvaat myös vuokra-auton vahingon tai kolarin sattuessa. Lapsetkin nauttivat matkasta saadessaan katsella maisemia lasten turvaistuimessa istuen. Matkanteko on rennompaa eikä ratin takana istumiseen väsy, kun lisäät vuokrapakettiin useamman kuljettajan, ja meiltä löydät tarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. GPS-navigaattori on oivallinen apu suunnistamaan perille oikeaan osoitteeseen. Jos olet pidemmällä reissulla, saat parhaan hyödyn irti rajattoman kilometrimäärän tarjouksestamme. Tervetuloa nauttimaan autonvuokrauksesta Sixtiltä siis vaikka samantien!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Levallois-Perret Clichy PARC15 83 Rue du Président Wilson 92300 Levallois-Perret 48.894349, 2.287871 +33-820007498

Sixt-toimipiste Levallois-Perret Clichy PARC15

83 Rue du Président Wilson
92300 Levallois-Perret
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service