Autonvuokraus
Paris La Defense Courbevoie
Piilota
Ranska // Pariisi // Paris La Defense Courbevoie
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pariisi La Défense/Courbevoie: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 80 Avenue Gambetta
  92400 Courbevoie FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoieen

Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoie sijaitsee Pariisin laidalla, kolmen eri kunnan, Nanterren, Puteaux'n ja Courbevoien, yhtymäkohdassa. Alue on luonteeltaan liikekaupunginosa, jonne on keskittynyt paljon toimistotorneja. Alueen luonteen takia sinne on kattavasti julkisia liikenneyhteyksiä, joten sinne on helppo matkustaa esimerkiksi metrolla, raitiovaunulla tai paikallisjunalla. Alue on helppo tunnistaa, sillä se on päätepiste Pariisin keskustasta, Louvren sisäpihalta länteen lähtevälle, jopa 8 kilometrin pituiselle historialliselle akselille, joka muodostuu leveistä kaduista, aukioista ja historiallisista rakennuksista. Alueella sijaitsee La Défensen asema, joka toimii monen eri julkisen liikenteen solmukohtana ja jolta on lyhyt kävelymatka Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoieen. Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoiesta auton vuokrattuasi pääset kätevästi pääteille A14 ja D913, joita pitkin on kätevä siirtyä lähemmäksi Pariisin keskustaa tai jatkaa matkaa ympärillä oleviin kaupunkeihin.

Helpota matkantekoasi Pariisissa Sixtin vuokra-auton avulla

La Défenseen tai muuhun Courbevoieen tutustut helpoiten vuokraamallasi autolla. Autonvuokraus La Défensen/Courbevoien toimipisteestämme onnistuu verkkosivuiltamme todella vaivattomasti: valitse päivämäärä ja haluamasi ajoneuvokategoria ja saat nähtävillesi saatavilla olevan ajoneuvovalikoiman, jonka jälkeen voit valita auton ja viimeistellä varauksen. Muistathan, että Sixt voi ainoastaan taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sinun on mahdollista lisätä varauksellesi myös erilaisia lisäpalveluita. Ranskan ja Pariisin liikennemäärät voivat yllättää, joten navigaattori tukenasi voit keskittyä itse ajamiseen kartanluvun sijasta. Jos teitä on useampi mahdollinen kuljettaja, niin voitte vaivattomasti lisätä varauksellenne toisen kuljettajan, niin ajovastuu jakautuu tasaisemmin. Kattavista vakuutuksistamme löydät varmasti itsellesi sopivat ja tarpeelliset vakuutukset esimerkiksi rengasrikkojen tai kolareiden varalle. Vuokra-autojen ja erilaisten lisäpalveluiden ajankohtaisen saatavuustilanteen varmistat helpoiten verkkopalvelustamme. Valikoimaamme kuuluu useamman tunnetun autovalmistajan uusimmat mallit, joten löydät varmasti itsellesi mieleisen vuokra-auton La Défense/Courbevoien toimipisteestämme. Voit aina myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paris La Defense Courbevoie PARC01 80 Avenue Gambetta 92400 Courbevoie 48.893862, 2.248848 +33-820007498

Sixt-toimipiste Paris La Defense Courbevoie PARC01

80 Avenue Gambetta
92400 Courbevoie
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

7 Boulevard Aristide Briand
92400 Courbevoie
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service