Autonvuokraus
Thaimaa
Piilota
Thaimaa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Thaimaa: Sixt Autovuokraamo

Thaimaan ajokulttuuri

Autovuokraamomme Thaimaassa tarjoaa asiakkailleen vuokra-autoja moneen makuun ja tilanteeseen. On hieman isompien tavaroiden kuljetukseenkin soveltuvia tilavia pakettiautoja, neliveto maastureita, upean ulkomuodon omaavia avoautoja, näppäriä henkilöautoja, näyttäviä urheiluautoja sekä tilavampia farmariautoja. Jokaiselle siis löytyy jotakin. Sixtin valikoimien vuokra-autot ovat uudenkarheita yksilöitä, joilla todella kelpaa ajella. Lisävarusteina vuokra-autoihin on saatavilla muun muassa lastenistuimia sekä GPS-navigaattoreita. Halutessasi voit ottaa myös vakuutuksen, joita on olemassa erilaisiin yllättäviin tilanteisiin, joita matkalla saattaa eteen tulla. Autonvuokraus Sixtin vuokraamoissa onnistuu parhaiten, kun teet varauksen netissä. Tiettyä automallia emme pysty lupaamaan, mutta voit silti valita autoluokan. Kaiken tämän lisäksi autonvuokraus on myös edullista, eikä rasita turhaan matkailijan lompakkoa.

Jos suunnittelet autonvuokrausta Thaimaassa, on sinun hyvä ottaa ennen vuokrausta selvää maan liikennesäännöistä ja ajotavoista. Pitää muistaa, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne, toisin kuin Suomessa. On hyvä tietää, että liikenne ei ole niin sääntöihin sidottua kuin se on meillä Suomessa ja joskus se saattaa näyttää suomalaisen silmin varsin kaoottiseltakin. Varovaisuutta kannattaa aina tietenkin liikenteessä noudattaa.

 • Reunakivet, jotka ovat merkittyjä valkoisilla tai punaisilla raidoilla, ovat kohtia, jotka eivät ole tarkoitettu pysäköintiä varten.
 • Huoltoasemat ovat yleisesti avoinna 8.00- 18.00, mutta jotkin isojen valtateiden huoltoasemat saattavat olla avoinna jopa 24 h. Tämä kannattaa ottaa huomioon, ettei polttoaineen loppuminen pääse matkalla yllättämään.
 • Moottoriteillä on käyttömaksut, jotka määräytyvät tiellä ajettavan matkan perusteella.
 • Mikäli varovaisuudesta huolimatta saat sakon, voit maksaa sen poliisiasemalla.
 • Valkoisella tai keltaisella merkityt alueet ovat normaalisti linja-autopysäkkejä, joten sellaisiin paikkoihin ei missään tapauksessa kannata pysähtyä.

Sixt autovuokraamot Thaimaassa neuvovat, mikäli tarvitset neuvoja siihen, kuinka liikenteessä tulee toimia ja kuinka välttää ikävät tilanteet liikenteessä.

Hyödynnä autonvuokraus Thaimaassa ja koe monet upeat nähtävyydet

Autonvuokraus Thaimaassa on toimiva vaihtoehto, kun rannalla loikoilun sijaan haluat tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nähdä maisemia hieman laajemmin. Vuokra-auton Thaimaassa voit vuokrata joltakin monista Sixtin toimipisteistä. Historialliset temppelit, kasvitieteelliset puutarhat, palatsit ja eläintarhat ovat kohteita, joita ehkä haluat matkallasi nähdä. Bangkokin läheisyydessä sijaitsee Jesada Technik Museum, joka on pullollaan lentokoneita, autoja, linja-autoja sekä vetureita. Paikka on varsinainen unelma kulkuneuvoista kiinnostuneille. Eräs sykähdyttävistä nähtävyyksistä on sydämenmuotoinen vesiputous, joka on henkeäsalpaava näky. Samalla se on paikka, jonne suuret turistimassat eivät ole vielä löytäneet ja joka on ehkä maan vaikeimmin tavoitettavissa oleva nähtävyys.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service