Autonvuokraus
Paris Saint Ouen/Saint Denis
Piilota
Ranska // Pariisi // Paris Saint Ouen/Saint Denis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denis: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARN20
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:30
 13:30 - 18:00
la.08:00 - 12:30
 15:00 - 18:00
 
 

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisiin

Sixt Autovuokraamo Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denis sijaitsee Pariisissa, Ranskassa, lähellä Stade de France -Saint-Denisin juna-asemaa. Paikalle pääset kätevästi myös linja-autolla tai metrolla. Lähin metroasema Carrefour Pleyel löytyy muutaman sadan metrin päästä ja tiettyjen linja-autojen linjat kulkevat suoraan toimistomme edestä. Hyvänä maamerkkinä toimii myös Saint-Ouenin hautausmaa tai Stade de France -stadion, jos satut saapumaan taksilla. Autovuokraamomme sijaitsee Pariisin esikaupunkialueella, ydinkeskustan pohjoispuolella ja Pariisia kiertävän kehätien ulkopuolella. Meiltä on siis helppo lähteä jatkamaan matkaa kohti Pariisin keskustaa tai suoraan Pariisia kiertävälle kehätielle, jolta pääset myös lähialueille todella kätevästi, sillä kehätieltä on pääsy kaikille isoille Pariisista poispäin johtaville valtateille. Kattava autovalikoimamme takaa, että löydät juuri sinun tarkoitukseesi parhaiten sopivan vuokra-auton Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisin toimipisteestämme, sillä valikoimaamme kuuluvat niin sedan-henkilöautoista aina premium-luokan vaihtoehtoihin asti.

Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisin Sixt palveluksessasi

Jos matkasi vie Pariisin keskustaan tai vaikkapa kauemmaksikin Ranskaan, voit noutaa varaamasi vuokra-auton meiltä ja keskittyä nauttimaan matkanteosta. Kätevin tapa tehdä varaus vuokra-autosta löytyy verkkosivujemme kautta. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt voi sitoutua ainoastaan tietyn autokategorian autoon, eikä takaa tiettyä merkkiä tai mallia. Sinulle soveltuvan ja kattavasti vakiovarustellun vuokra-auton lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin lisäpalveluihin, kuten navigaattoriin, jonka avulla löydät esimerkiksi nähtävyydet ongelmitta.

Jos et matkusta yksin ja matkaseurueesta löytyy toinenkin ajokortillinen kuljettaja, voitte jakaa ajovastuuta lisäämällä varauksellenne lisäkuljettajan. Näin molemmat voivat vuorollaan nauttia maisemista ja levätä. Ajankohtaiset hinta- ja saatavuustiedot löydät vaivattomimmin suoraan verkkosivuiltamme, jossa voit määritellä ajankohdan, johon vuokra-autoa tarvitset ja valita mieleisesi kategorian. Valikoimamme pitää sisällään useiden tunnettujen automerkkien, kuten Mercedes Benzin, Audin, BMW:n ja Peugeotin uusimpia malleja, joista löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Toivotamme turvallista matkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:30
 13:30 - 18:00
la.08:00 - 12:30
 15:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paris Saint Ouen/Saint Denis PARN20 126, Rue du Landy 93400 Saint Ouen 48.914115, 2.343695 +33-820007498

Sixt-toimipiste Paris Saint Ouen/Saint Denis PARN20

126, Rue du Landy
93400 Saint Ouen
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service