Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau

 

Suosituin kohteessa Berliini Steglitz/Friedenau

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Steglitz/Friedenau

Osoite

Bundesallee 117, 12161 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
08:00 - 14:00
Su
10:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Steglitz/Friedenau

Matkusta kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Matkusta kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Berliinissä hankit Sixtin vuokra-auton näppärästi Steglitzin-toimipisteestämme, joka sijaitsee noin 20 minuutin junamatkan päässä keskustasta, vain muutaman sadan metrin päässä Walther-Schreiber-Platzin asemalta. Steglitzin-toimipisteessämme on kattava valikoima vuokra-autoja aina uusimpina malleina ja tutuilta merkeiltä, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Valitse esimerkiksi kätevä henkilöauto työmatkalle tai tilava farmari tai maasturi, jos olette matkalla suuremmalla seurueella ja tarvitsette myös tilaa matkatavaroille. Valikoimastamme löytyy myös pakettiautoja, mikäli kuljetat suurempia tavaramääriä sekä tyylikkäät avo- ja urheiluautot tuomaan hieman tyyliä matkaasi. Autonvuokraus Berliini Steglitzin toimipisteestämme onnistuu helposti jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse, jolloin voit aloittaa matkasi sujuvasti ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton!
Autonvuokrausta Berliinissä helposti ja turvallisesti

Autonvuokrausta Berliinissä helposti ja turvallisesti

Sixt Autovuokraamon Steglitzin-toimipisteessä autonvuokraus onnistuu kätevästi, turvallisesti ja edullisesti. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja ja voit myös halutessasi valita vuokra-auton dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Lisäpalveluilla ja -vakuutuksilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän ja saat matkaasi myös lisäturvaa. Lisäpalveluistamme löytyvät esimerkiksi suunnistusta helpottavat GPS-navigaattorit, jolloin sinun ei tarvitse hermoilla reittivalinnoista tai lapsille sopivat turvakaukalot ja lastenistuimet. Voitte valita myös esimerkiksi lisäkuljettajapalvelun, jonka ansiosta ajovuoroja voi vaihtaa. Talviaikaan matkustaville suosittelemme esimerkiksi talvirenkaita ja lisätilaa tarvitseville tavaratelineitä. Lisävakuutuksilla, kuten rengas- ja tuulilasiturvalla tai vapaaehtoisella henkilövakuutuksella saat lisäturvaa matkaasi. Löydät kaikki vuokra-automme ja lisäpalvelumme verkkosivuillamme, mikäli sinulla on kysyttävää, ethän epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Vuokra-autolla matkustat Berliinissä kätevästi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin Berliinin Steglitzin-toimipisteeltämme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Steglitz/Friedenau?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 771 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvo
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
BMW M8 Convertible
BMW M8 Convertible
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
VW Beetle
VW Beetle

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Steglitz/Friedenau

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Steglitz/Friedenau?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Steglitz/Friedenau?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?