Autonvuokraus
Dhermi/Hotel Splendor & SPA
Piilota
Albania // Dhermi // Dhermi/Hotel Splendor & SPA
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dhermi/Hotel Splendor & SPA: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi AL +355-682068500
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TIAS03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Koe vaivaton autonvuokraus Sixt Dhermi/Hotel Splendor & Spasta

Autonvuokraus Dhermi/Hotel Splendor & Span palvelupisteestämme on verraton tapa aloittaa matkasi Albanian Dhermiin. Sixt Autovuokraamo Dhermi/Hotel Splendor & Span sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella mahdollistaa ketterän alun matkallesi, ja voit hoitaa kaiken varaukseen liittyvän vaivattomasti jo ennen matkaasi helppokäyttöisen varauspalvelumme kautta. Kun ilmoitat toivomasi ajankohdan autonvuokrauksellesi sekä haluamasi ajoneuvokategorian lisäpalveluineen, on ystävällinen Sixtin ammattilaisemme sinua vastassa Hotel Splendor & Span vastaanottotiloissa ilmoittamanasi ajankohtana, ja vuokrauksesi on valmis alkamaan. Vuokra-auto Dhermi/Hotel Splendor & Spasta tarjoaa käyttöösi mainion keinon Dhermissä ja sen lähialueilla matkustamiseen, ja Sixtin laadukkaasta vuokra-autokalustosta löydät tyyliisi sopivan vuokra-ajoneuvon ilman piilokuluja. Liikematkalaiselle, pariskunnille ja kaupunkiajoon oivallinen valinta voi olla esimerkiksi taloudellinen ja miellyttävä sedan, kun taas 4x4-maasturilla pääset tutustumaan helposti myös Albanian monipuolisiin luontokohteisiin. Oletko liikkeellä työporukalla tai muuten vain isomman seurueen kanssa? Tilavat minibussimme mahdollistavat miellyttävän matkustamisen jopa yhdeksälle henkilölle kerrallaan.

Enemmän iloa Dhermin-matkaasi Sixtin lisäpalveluilla

Sixtin vuokra-autolla voit matkustaa mukavasti toivomiisi kohteisiin Dhermissä ja sen lähialueilla sinulle sopivimpana ajankohtana. Entistäkin yksilöllisempää vuokrauskokemusta varten tarjoamme käyttöösi mahdollisuuden sisällyttää autonvuokraukseesi Dhermi/Hotel Splendor & Span toimipisteestämme lisäpalveluita, joiden joukosta voit valita Dhermin-matkallesi soveltuvimmat ekstrapalvelut ja -vakuutukset. Dhermissä ja sen ulkopuolella matkustaminen sujuu vaivattomasti ilman ylimääräistä karttojen selailua, kun valitset käyttöösi GPS-navigaattorilaitteen, joka selvittää mukavimmat reitit määränpäähän puolestasi. Halutessasi voit lisätä autonvuokraukseesi Dhermi/Hotel Splendor & Spasta myös ylimääräisiä turvia ja vakuutuksia, jotka tuovat matkallesi lisäturvaa. Tarvittaessa voit valita myös esimerkiksi lisäkuljettajapalvelun, jonka avulla matkaseurasikin pääsee jakamaan vuokra-autoilun nautinnon Albaniassa. Koko lisäpalveluvalikoimamme näet kätevästi varauksesi laatimisen yhteydessä. Huomioithan Sixtin varauksen koskevan vain valitsemaasi ajoneuvokategoriaa. Lopullinen vuokra-ajoneuvon merkki ja malli voivat muuttua esimerkkitiedoissa esitetystä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dhermi/Hotel Splendor & SPA TIAS03 Pran Viles Qeveritare 9422 Dhermi 40.146775, 19.627726 +355-682068500

Sixt-toimipiste Dhermi/Hotel Splendor & SPA TIAS03

Pran Viles Qeveritare
9422 Dhermi
 
Puhelinnro +355-682068500

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service