Autonvuokraus
Holon
Piilota
Israel // Holon // Holon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Holon: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Haorgim 15
  58856 Holon IL +972-89191153
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TLVS04
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 17:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Tervetuloa Holonin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Holonissa on palvelupisteesi autonvuokraukseen liittyen. Holon sijaitsee Tel Avivin eteläpuolella Israelissa, lähellä Tel Avivin kansainvälistä lentokenttää, josta onkin lyhyt matka Holonin Sixt Autovuokraamoon. Matka taittuu kevyesti joko taksilla tai julkista liikennettä hyödyntäen. Sijaintimme Tel Avivin ulkopuolella mahdollistaa ruuhkattoman ja kiireettömän palvelun. Meidät on helppo löytää, sillä iso parkkipaikkamme ja sen keskellä oleva toimistomme näkyvät moneen ilmansuuntaan. Kun olet saanut vuokraamasi ajoneuvon, voit helposti tutustua Holoniin tai - koska kaksi rannikon pääväylää kulkee ihan Holonin ohitse - meiltä on helppo jatkaa matkaa Tel Aviviin tai syvemmälle sisämaahan.

Holonista Tel Aviviin ja takaisin

Sixt Autovuokraamo Holonista vuokraamasi auto on kätevä tapa tutustua Holoniin tai läheiseen Tel Avivin kaupunkiin. Vuokraamosta on hyvät tiet jatkaa matkaa ja löydät valikoimastamme varmasti sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Holonin Sixt Autovuokraamossa on kätevää ja vaivatonta. Tutustu saatavilla olevaan valikoimaan vuokra-autoja verkkosivuillamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva menopeli ja ajankohta, jolloin vuokra-autoa tarvitset. Saat tehtyä varauksen suoraan verkossa ja vuokra-autosi odottaa sinua Holonissa. Kattava valikoimamme pitää sisällään tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja eri kategorioissa, joten meiltä on helppo löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten palveleva ajoneuvo. Kaikki Sixt Autovuokraamo Holonin vuokra-autot ovat kattavasti varusteltuja ja monessa on lisävarusteena lisäksi esimerkiksi vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Ajoneuvoja on saatavana eri kokoisia, pienistä henkilöautoista tila-autojen ja premium-luokan autojen kautta pikkubusseihin.

Ajantasaisimman ajoneuvotilanteemme saat aina selville verkkosivuiltamme. Voit myös lisätä varauksellesi lisäpalveluita, joilla teet matkustamisestasi vaivattomampaa. Ryhmässä matkustaessa lisäkuljettajan lisääminen helpottaa yhden kuljettajan ajotaakkaa ja navigaattori pitää huolen, että pääsette perille vaivattomasti. Matkustitpa Israelissa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, niin Sixt Autovuokraamo Holonissa pitää huolen, että voit keskittyä itse matkantekoon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 17:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Holon TLVS04 Haorgim 15 58856 Holon 32.011115, 34.799967 +972-89191153

Sixt-toimipiste Holon TLVS04

Haorgim 15
58856 Holon
 
Puhelinnro +972-89191153

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service