Autonvuokraus
Kroatia
Piilota
Kroatia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kroatia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Kroatiassa

Sixt autovuokraamot Kroatiassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja johtavilta automerkeiltä kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi tarjoamme kattavat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan joka mielellään auttaa sinua askarruttavissa kysymyksissä koskien autonvuokrausta Kroatiassa. Meillä voit valita mieluisesi automallin helposti, tarjoamme suuriin kaupunkeihin kompakteja sedaneja, joille on helpompi löytää parkkipaikka tai luontoon sopivat farmarit ja maasturit, joissa nautit myös lisätilasta. Näin ollen mukaan mahtuu helposti koko perhe ja isot matkalaukut. Kun matkustat suuremmalla porukalla, muista tutustua myös valikoimaamme minibusseja. Jos puolestaan haluat nauttia vuokra-autostasi ja ehkä hieman luksuksestakin, tutustu urheilu- ja avoauto valikoimaamme. Sixt autovuokraamot Kroatiassa tarjoavat myös premium-malleja vaativampaan makuun. Muistathan kuitenkin että emme vielä varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu koko valikoimaan netissä ja löydä myös kätevät lisäpalvelumme. Vuokra-auto Kroatiassa helposti Sixtiltä!

Ajokulttuuri Kroatiassa

Kroatian ajokulttuuri eroaa hieman suomalaisesta, mutta paras tapa liikkua maassa on auto. Aluksi paikallinen ajokulttuuri saattaa tuntua nopeatempoiselta ja jopa hieman riskialttiilta, mutta seuraamalla ympäristöä ja pitämällä rauhallisen ajotahdin taittuu matka ongelmitta. Liikennenopeudet vaihtelevat taajamien 50km/h ja moottoritien 130km/h välillä ja nopeutusrajoituksia kannattaa noudattaa jos haluaa välttyä sakoilta. Joillakin tietyillä moottoriteillä on käytössä tietullit, joten kannattaa pitää käteistä aina mukana. Teiden kunto vaihtelee, mutta on yleisesti tiet ovat hyvässä kunnossa. Vuoristossa tiet saattavat olla mutkaisia ja kivikkoisia. Kannattaa myös muistaa että vuoristotiet ovat kapeita ja alaspäin ajavan täytyy väistää tai peruuttaa jos molemmat eivät mahdu tielle samaan aikaan. Suurimmat moottoritiet saattavat ruuhkautua kesäisin, erityisesti viikonloppuisin on riski jumittua ruuhkaan. Samaan aikaan kannattaa muistaa että maan moottoritiet kuuluvat Euroopan kauneimpiin, kiitos kauniiden vaihtuvien maisemien. Autonvuokraus Kroatiassa on loistava tapa kiertää maata!

Uskomattomia maisemia ja historian havinaa

Kroatiassa riittää upeita pikkukaupunkeja sekä kauniita maisemia pitkin rantaviivaa. Esimerkiksi vuokraamalla auton Pulassa, pääset näkemään Pulan areenan eli vanhan roomalaisen amfiteatterin, joka on yksi parhaiten säilyneistä antiikin monumenteista Kroatiassa. Jos puolestaan saavut maan eteläosaan voit vuokrata auton Dubrovnikista ja mennä katsomaan vanhaa kaupunkia ja sen muureja, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. Dubrovnikista voit ajaa maisemareittiä kauniiseen Splitin kaupunkiin noin kolmessa tunnissa. Split on vanha satamakaupunki, josta löydät myös roomalaisen kaupungin jäänteitä. Kaupungin edessä sijaitsee myös suosittu Hvarin saari jonne on lauttayhteys kesäisin. Autonvuokraus Kroatiassa kannattaa!

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service