Autonvuokraus
Yhdysvallat
Piilota
Yhdysvallat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Yhdysvallat: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus USA

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on helppoa, kun valintasi on Sixt. Olemme vuokranneet autoja niin turisteille ja työmatkalaisille jo vuosien ajan. Laajennamme avaamalla toimipisteitä aina vain uusiin kaupunkeihin. Toimipisteiltämme voit vuokrata niin tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita, nelivetoja, pakettiautoja ja minibusseja. Toimipisteillä on myös saatavana rajoitettu määrä avoautoja ja urheiluautoja. Meiltä saat siis kätevästi vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Ota myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoitetut kilometrit, täysvakuutus tai ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Yhdysvalloista etukäteen joko netistä tai puhelimitse. Näin voit olla varma, että auto on odottamassa sinua, kun saavut kohteeseen. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Yhdysvaltojen liikennesäännöt ja maassa ajaminen

Autonvuokraus Yhdysvalloissa voi olla myös haastavaa. Yhdysvaltojen liikennekulttuuri ja osittain myös liikennesäännöt eroavat Suomen vastaavista. Sen vuoksi niihin onkin hyvä tutustua ennen lomalle lähtöä. Yhdysvallat on suuri maa, jossa osavaltioilla saattaa olla omia liikennesääntöjä. On kuitenkin olemassa muutamia tärkeitä liikennesääntöjä, jotka ovat samoja koko maassa.

 • Risteyksissä, joissa joka puolella on stop-merkki toimitaan niin, että ensiksi paikalle tullut menee myös ensin
 • Moottoritiet ovat monikaistaisia ja jokaisella kaistalla saa ohittaa
 • Saat kääntyä oikealle useimmissa tapauksissa myös punaisen liikennevalon palaessa - älä kuitenkaan käänny kenenkään eteen
 • Nopeuksia valvotaan tarkkaan, joten noudata niitä säntillisesti
Meidän autovuokraamomme Yhdysvalloissa auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Koe kaikki tärkeimmät nähtävyydet vuokra-autolla

Yhdysvalloissa pitkät välimatkat ja niiden kulkeminen autolla ovat jokapäiväisiä asioita. Tieverkostot ovat hyvin kattavia ja liikenne sujuvaa. Autonvuokraus Yhdysvalloissa on loistava keino saada enemmän irti lomastasi. Ehkä haluat ajaa legendaarisella route 66:lla, jonka varrelta löytyy monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Grand Canyon. Vastaavia tunnettuja teitä löytyy lähes jokaisesta osavaltiosta. Jos haluat koettaa onneasi uhkapelien parissa, tutustu silloin Las Vegasiin. Voit samalla tutkia koko länsirannikkoa vuokra-autolla. Sixtin autovuokraamo Yhdysvalloissa takaa sen, että sinä pääset näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon lomasi aikana, olipa määränpääsi missä tahansa. Toimipisteitämme on niin suurissa kuin pienemmissäkin kaupungeissa. Voit ottaa vuokra-auton jo suoraan lentoasemalta, jolloin matka hotellille voi jatkua välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service