Autonvuokraus
Dhermi
Piilota
Albania // Dhermi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dhermi

Jos seuraava kohteesi on Albania ja Dhermin kaupunki, kannattaa matka aloittaa vaivattomasti autonvuokraus Sixt Dhermin kautta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri tälle matkalle sopivan ajoneuvon laajasta merkkiautojen valikoimastamme, olitpa sitten työmatkalla tai lomareissulla. Ajoneuvomme vuokraat aina kilpailukykyiseen hintaan ja meiltä löydät mm. taloudelliset ja suositut henkilöautot sekä farmarit, jotka kuljettavat sinut turvallisesti kohteesta toiseen ja jonka kyytiin mahtuu vaikka isompikin porukka matkatavaroineen. Tilavat maasturit taas sopivat seikkailjoille, sillä niillä taittuu haastavammatkin reitit. Matka Dhermissä sujuu astetta helpommin, kun nappaat laadukkaan vuokra-auton Dhermin-matkaasi Sixtiltä. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä!

 
 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA

  Sixt Autonvuokraus
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Aloita matkasi Dhermissä Sixtin kautta

Sixtin vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja, jotta sinun matkasi olisi mahdollisimman laadukas. Vuokra-ajoneuvomme Sixt Dhermissä tulevat tunnetuilta ja laadukkailta automerkeiltä. Varaustasi voit aina muokata kätevillä lisäpalveluilla, joiden avulla saat matkastasi juuri itsellesi sopivan. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niitä onkin mukava taittaa GPS-navigaattorin avulla, joka vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän. Lapsiperheille kätevä lisä on turvalliset lastenistuimet, ja mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen. Mikäli haluat vuokra-auton Dhermissä dieselmoottorilla, voit myös sen valita lisäpalveluidemme joukosta. Kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme kannattaa tutustua ja valita niistä juuri sinulle sopivimmat, niin saat ajomatkoille mielenrauhaa. Huomioithan myös, että tarjoamme vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi valitettavasti etukäteen luvata tiettyä merkkiä.

Nauti matkastasi täysillä Sixtin vuokra-auton kyydissä

Albania on kohteena monelle vielä uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen, ja kaunis Dhermin kaupunki löytyy Joonianmeren rannikolta. Kaupungissa ollessa kannattaakin muutamana päivänä suunnistaa tutustumaan Dhermin rannalle, jonne ajelet kaupungin keskustasta vaivattomasti omalla vuokra-autolla noin 10 minuutissa. Rannalla viihtyy vaikka koko perhe, ja turkoosinvärinen meri lumoaa vierailijat. Kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto, voit huoletta varata majoituksesi vuorten päältä ja aloittaa päiväsi upeissa maisemissa. Myös Dhermin viihtyisään kylään kannattaa tutustua ja viettää siellä leppoisia päiviä paikallisten tavoin. Dhermistä ajelet vain reilussa tunnissa Vloreen, joka on merkittävä kaupunki Albanian historiassa ja josta löytyy runsaasti tekemistä ja näkemistä päiväretkelle.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service