Autonvuokraus
Suomi
Piilota
Suomi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Suomi: Sixt Autovuokraamo

Turvallisesti liikenteessä

Autonvuokraus Suomessa hoituu kätevästi, kun valitset Sixtin. Meidän toimipisteitämme voi löytää eri puolilta Suomea aina pienistä Pohjois-Suomen kaupungeista maamme pääkaupunkiseudulle. Jos saavut määränpäähäsi lentokoneella, on silloin helpointa vuokrata auto jo lentoasemalta. Autovalikoimaamme kuuluu tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, nelivetoiset autot, pakettiautot, minibussit sekä luksusautot, joihin kuuluvat niin avoautot kuin urheiluautotkin. Voit liittää vuokraasi myös erilaisia lisävarusteita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Ennen reissuun lähtöä varaa vuokra-auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Kaikissa Suomen kaupungeissa ajaminen sujuu taatusti hyvin, kun muistaa vaan noudattaa liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia.

 • Uudet kaupungit voivat olla haastavia varsinkin yksisuuntaisten katujen suhteen.
 • Navigaattorista on paljon hyötyä ennestään vieraassa kaupungissa ajettaessa.
 • Muista myös kiinnittää huomiota auton pysäköintiin. Pysäköi ainoastaan sallituille paikoille ja maksa tarvittaessa pysäköintimaksu.

Matkasi helpottamiseksi kaikissa meidän autoissamme on asianmukaiset varusteet. Tällaisiin kuuluvat esimerkiksi talvirenkaat talvella ja kesärenkaat kesällä. Automme ovat uusinta mallia, joten niissä on muitakin turvallisuuteen ja ajomukavuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Autonvuokraus Suomessa antaa joustavuutta lomaasi

Sixtin autovuokraamo Suomessa palvelee vuosittain tuhansia turisteja ja työmatkalaisia. Löydät meidän vuokraamomme eri puolilta maata, joten voit olla varma, että autovuokraamomme Suomessa palvelee sinua siellä, missä ikinä matkustat. Suomi on tuttu ja turvallinen maa ajaa. Meillä liikennekulttuuri on rauhallista myös pääkaupunkiseudulla. Jos oletkin suuntaamassa sinne lomasi aikana, yhdistä samaan reissuun useampi kohde. Helsingin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Kauppatori, Suomenlinna, Linnanmäki sekä tietysti Korkeasaaren eläintarha. Helsingissä vieraillessasi voit samalla piipahtaa esimerkiksi Vantaalla ja Espoossa. Espoosta löydät Nuuksion kansallispuiston, jossa voi viettää rauhallisen päivän luonnossa samoillen. Jos taas lomasi suuntautuu Lappiin, odottavat sinua kesällä yöttömät yöt ja talvisin upeat revontulet. Lapissa on taikaa vuodenajasta riippumatta. Vuokra-autolla pääsee näkemään ja kokemaan enemmän kuin julkisilla kulkuvälineillä liikkuessa. Lapissa välimatkat ovat pitkiä, joten auto on monesti pakollinen. Suomessa voi myös tehdä erilaisia autoretkiä vaikkapa Turun saaristoon. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet lomaasi. Me haluamme auttaa sen toteuttamisessa vuokraamalla juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton. Kun vuokraat auton meiltä, voit olla varma, että autamme sinua kaikissa vuokraukseesi liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Ota vain yhteyttä puhelimitse ja ratkaisemme ongelman kanssasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service