Autonvuokraus
Kruunupyy
Piilota
Suomi // Kruunupyy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kruunupyy

Sixt autovuokraamo Kruunupyyssä sijaitsee Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman yhteydessä, noin 20 kilometriä Kokkolasta ja 30 kilometriä Pietarsaaresta. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, voit valita taloudellisen ja kätevän sedanin esimerkiksi työmatkalle tai koko perheelle sopivan maasturiauton. Isommalle porukalle puolestaan sopii parhaiten farmariauto tai minibussi. Voit tutustua tarjoamiimme automalleihin nettisivuillamme. Osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan vuokra-auton Kruunupyyssä juuri sinulle!

 
 • Kokkola-Pietarsaari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Kruunupyyssä on mutkatonta ja nopeaa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto kattavasta valikoimastamme. Haluamme että autonvuokraus Kruunupyyssä on sinulle helppoa. Suosittelemme myös tutustumaan tarjoamiimme lisäpalveluihin, jotka tekevät auton vuokrauksesta entistä mutkattomampaa. Voit esimerkiksi lisätä lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan pientä lisämaksua vastaan. Lisäksi voit lisätä ajomukavuutta GPS-navigaattorilla, jottet pääse eksymään. Perheen pienimmille puolestaan voit lisätä lastenistuimen, jolloin koko perhe matkustaa mukavasti. Kaikki vuokra-automme sisältävät myös ilmastoinnin ja vakionopeudensäätimen sekä vapaat ajokilometrit. Meiltä löydät myös tarvittavat lisäpalvelut helpottamaan matkantekoa, kuten mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan. Muistathan että varausvaiheessa emme voi taata tiettyä automerkkiä vaan autokategorian. Tutustu eri vaihtoehtoihin nettisivuillamme!

Näe kaunis Länsi-Suomi vuokraamalla auto

Idyllinen Kruunupyy sijaitsee Länsi-Suomen sydämessä. Autovuokraamo Kruunupyyssä sijaitsee Kokkola-Pietarsaari lentoaseman yhteydessä, josta on helppo lähteä tutkimaan ympäristöä ja Kruunupyyn kaunista luontoa. Kruunupyyssä voit tutustua vanhaan käsityöperinteeseen ja vuokraamalla auton pääset helposti tutustumaan myös Luodonjärveen saarineen, jossa voit myös käydä uimassa kauniissa ympäristössä. Kruunupyyn Torgaren museoalue, joka tarjoaa paikallishistoriaa, on näkemisen arvoinen. Puolestaan noin puolen tunnin matkan päästä löydät Kokkolan, joka sijaitsee meren rannalla. Vuokraamalla auton pääset helposti tutustumaan Kokkolan ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin Neristaniin, joka on yksi Suomen suurimpia puutalokaupunkeja sekä 1400-luvulta olevaan Kaarlelan kivikirkkoon. Suuntaamalla puolestaan Pietarsaaren suuntaan, voit tehdä ihanteellisesti vuokra-autolla retken 7 sillan saaristoon, joka tarjoaa upeita maisemia ja kesäisin mahdollisuuden pulahtaa uimaan ratin takaa. Sixt autovuokraamon avulla voit ottaa kaiken irti matkailusta Kruunupyyssä ja nauttia Suomen upeista saaristomaisemista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service