Autonvuokraus
Lautiosaari
Piilota
Suomi // Lautiosaari
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lautiosaari

Sixt autovuokraamo Lautiosaaressa sijaitsee Kemi-Tornio lentokentän yhteydessä. Suunnatessasi kohti Meri-Lappia, oletpa sitten työ- tai lomamatkalla, löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton meiltä. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Bisnesmatkustajalle sopiva vaihtoehto on kompakti ja taloudellinen auto, kuten sedani tai farmari. Jos taas matkustat perheen kanssa, arvostat autossasi mukavuutta ja tilaa, jota tarjoaa muun muassa maasturi. Matkustettaessa isomman ryhmän kanssa on helpoin vaihtoehto minibussi, jonka avulla koko ryhmä siirtyy helposti paikasta toiseen yhdessä. Voit tutustua laajaan valikoimaamme vuokra-autoja nettisivuillamme. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Lautiosaaressa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään!

 
 • Kemi-Tornio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokraa auto Lautiosaaressa helposti ja nopeasti Sixtiltä

Kun olet löytänyt mieleisen autokategorian sinulle, voit nettisivuillamme tutustua myös lisäpalveluihimme. Ajomukavuuden lisäämiseksi voit esimerkiksi lisätä GPS-navigaattorin, jolloin ei ole pelkoa eksymisestä, tai lastenistuimen perheen pienimmille. Lisäksi pientä lisämaksua vastaan tarjoamme lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan, jotka takaavat että voit keskittyä vain ajamiseen. Kaikista vuokra-autoistamme löydät vakionopeudensäätimen ja ilmastoinnin sekä vapaat ajokilometrit. Meiltä saat myös haluamasi lisäpalvelut helpottamaan matkantekoa, kuten mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan, jolloin voitte vaihtaa kuskia milloin vain halutessanne. Haluamme että autonvuokraus Lautiosaaressa on sinulle mutkatonta. Muistathan että emme voi taata tiettyä automallia, vaan autokategorian varausvaiheessa. Lue lisää vaihtoehdoista nettisivuiltamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näe Meri-Lapin nähtävyydet vuokra-autolla Lautiosaaresta käsin

Lautiosaari sijaitsee Kemijoen itärannalla, ja sen eteläpuolelta löytyy Kemi-Tornion lentoasema, josta löydät myös autovuokraamomme Lautiosaaressa. Kätevin tapa liikkua Meri-Lapin alueella on vuokrata auto. Kemi sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä lentoasemalta, joten matka vuokra-autolla taittuu nopeasti. Kemistä löydät kaupungin kulttuurikeskuksen, joka tarjoaa museo- ja taide-elämyksiä. Lisäksi joka vuotinen Kemin lumilinna on näkemisen arvoinen, jos satut matkustamaan alueelle talviaikaan. Jos puolestaan haluat nähdä rajakaupunki Tornion, matka sinnekin kestää autolla vain noin 20 minuuttia. Torniosta löydät esimerkiksi hyvät ostosmahdollisuudet ja läheisestä Tornionjokilaaksosta upeat luontomaisemat. Vuokra-autolla voit kiertää kätevästi Meri-lapin alueen viihtyisiä pikkukyliä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service