Autonvuokraus
Oulunsalo
Piilota
Suomi // Oulunsalo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oulunsalo

Sixt autovuokraamo Oulunsalo palvelee sinua Oulun lentoasemalla. Sieltä voi ottaa vuokra-auton alle heti koneesta päästyään. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja kaikkiin tarpeisiin. Meiltä saat aina uusinta mallia olevat tavalliset henkilöautot, perheille ja suuremmille seurueille sopivat farmarit ja nelivedolla varustetut katumaasturit. Jos taas tarvitset enemmän tilaa esimerkiksi urheiluvarusteiden tai muiden tilaa vievien tavaroiden kuljettamista varten, kannattaa silloin tutustua pakettiautovalikoimaamme.

 

 
 • Oulu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Oulunsalon autovuokraamostamme löydät tarpeitasi vastaavan vuokra-auton

Autonvuokraus Oulunsalossa on todella helppoa, sillä autovuokraamomme sijaitsee lentokentällä saapuvien terminaalin lähettyvillä. Meiltä saat kattavan autovalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat, jotka takaavat sen, että voit vuokrata juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan auton. Kaikki automme ovat tietenkin uusinta uutta ja niistä löytyy muun muassa ilmastointi. Lisävarusteena autoon voi vuokrata vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme ja katso samalla kaikki ajankohtaiset tarjouksemme. Emme pysty lupaamaan tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Asiantunteva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Autonvuokraukseen liittyvät asiat voi hoitaa kätevästi joko nettisivuillamme tai vaihtoehtoisesti puhelimitse.

Lomailemassa tai työmatkalla Oulussa

Oulu on Pohjois-Suomessa sijaitseva kaupunki, joka on samalla myös koko Pohjois-Skandinavian pääkaupunki. Oulun lentoasema, jossa myös toimipisteemme on, sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa. Autonvuokraus Oulunsalossa onnistuu siis kätevästi heti kaupunkiin saavuttaessa. Vuokra-autolla ehtii näkemään paljon enemmän kuin pelkästään keskustaa kävellen kiertelemällä. Oulun kaupunki on laaja ja myös sen lähiseuduilla on paljon nähtävää ja tekemistä tarjoavia kohteita. Tällaisia ovat esimerkiksi Hailuoto, Hirvisuon soidensuojelualue sekä hieman syrjemmässä sijaitsevat kauppakeskukset, kuten IdeaPark ja Kempeleessä sijaitseva Zeppelin. Jos on halukas vierailemaan Hailuodossa, silloin vuokra-auto on melkeinpä pakollinen. Autolautta kuljettaa matkustajat Hailuodon saaren eteläkärkeen, josta on kymmenien kilometrien matka saaren toiseen päähän. Juuri pohjoiskärkeen kannattaa tutustua, sillä sieltä löytyy upea majakka, jonka ympäristön ravintoloissa voi pistäytyä syömässä hyvää oululaista ruokaa. Sixtin autonvuokraamo Oulunsalossa palvelee sinua heti lomasi alussa, joten ota auto alle ja suuntaa kulkusi kiehtoviin paikkoihin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service