Autonvuokraus
Turkki
Piilota
Turkki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sixtillä Turkissa

Autonvuokraus Turkissa on melko yksinkertaista ja todella helppoa Sixtin asiantuntevissa ja luotettavissa autovuokraamoissa, joissa autovalikoima on todella kattava ja runsas. Sixtin autovuokraamo Turkissa tarjoaa uusien ajoneuvojen lisäksi joitain hyödyllisiä lisävarusteita ja lisäpalveluja, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vakuutuksia ja mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Emme voi luvata tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta sen sijaan voit valita autoluokan, jonka ajoneuvo vastaa tarpeisiisi parhaiten. Voit valita vaikkapa näyttävän urheiluauton, 4x4-maasturin, taloudellisen henkilöauton, loistokkaan avoauton tai tilavamman farmarin. Vuokra-auton varaaminen ja lisävarusteiden sekä lisäpalveluiden valitseminen on helppoa. Voit tehdä varauksen kätevästi jo ennen matkaa netissä.

Turkissa vallitseva ajokulttuuri

Autonvuokraus Turkissa on turvallista ja helppoa, kun olet selvillä maassa vallitsevista ajotavoista ja liikennesäännöistä, jotka saattavat poiketa kotimaamme tavoista huomattavasti. Sixtin Autovuokraamo Turkissa auttaa ja neuvoo autonvuokraajia kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ja voit tarvittaessa kysyä neuvoa tietenkin myös paikalliseen liikenteeseen liittyen, mikäli siinä jokin seikka sinua askarruttaa. Paikallisessa liikenteessä on yksi tärkeä suomalaisia suosiva seikka, nimittäin liikenne maassa on oikeanpuoleinen. Tämä helpottaa huomattavasti vieraassa maassa liikkumista ja tekee siitä helppoa. Nopeusrajoituksia on aina syytä noudattaa, ajeletpa sitten kotimaassa tai ulkomailla. Taajamassa on suurin sallittu nopeusrajoitus 50km/h ja moottoriliikenne- sekä moottoriteillä suurin sallittu ajonopeus on 90km/h. On hyvä varautua mahdollisiin tiemaksuihin maassa ajellessaan. Joillakin moottoriteillä käytössä on tiemaksut. Sujuvampaa paikallisen liikenteen joukossa ajamisesta tekee GPS-navigaattori, jonka voit vuokra-auton varausta tehdessäsi valita lisävarusteeksi.

Esimerkkejä nähtävyyksistä joita Turkki vierailijoilleen tarjoaa

Turkki on maa, jossa riittää nähtävää varmasti kokeneemmallekin matkailijalle. Autonvuokraus Turkissa mahdollistaa sen, että ehdit näkemään mahdollisimman monta hienoa kohdetta, joita maasta löytyy. Vuokra-autolla Turkissa voit ajella tutustumaan muun muassa Göpekli Tepeen, joka on upea historiallinen kohde. Vuonna 1963 löydettiin sen kivikautiset rauniot. Se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Urfasta. Sen edustalla kohoaa taurusvuoret, jotka ovat myös näkemisen arvoiset. Kun haluat nähdä tämän kivikautisen kohteen, voit hankkia vuokra-auton käyttöösi esimerkiksi Kayserin toimipisteeltämme. Kun mielesi taas tekee matkustaa Pamukkalen kuumille lähteille, voit vuokrata ajoneuvon esimerkiksi Izmiristä tai Antalyasta, joista molemmista matkaa kertyy arviolta saman verran. Sininen moskeija on myös kohde jossa kannattaa vuokra-autolla ehdottomasti käydä vierailemassa. Se tunnetaan yleisemmin nimellä Sulttaani Ahmedin moskeija. Tälle kuuluisalle moskeijalle suunnatessa voit varata vuokra-auton toimipisteeltämme Istanbulista, jossa tämä moskeija, sekä moni muu upea nähtävyys sijaitsee.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service