Auton vuokraus alueella Pirkkala

 

Palvelumme toimipisteessä Pirkkala

Autonvuokraus Pirkkalassa on helppoa ja mutkatonta

Autonvuokraus Pirkkalassa on helppoa ja mutkatonta

Sixt autovuokraamo Pirkkalassa tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimamme kattaa jykevät maasturit, erityisesti perheille sopivat farmarit ja käytännölliset sedanit. Lisäksi tarjoamme valikoiman erilaisia premium-malleja ja urheiluautoja. Tarvittaessa autamme sinua valitsemaan sopivan auton juuri sinun tarpeisiisi. Jos saavut isommalla porukalla, voit vuokrata meiltä myös minibussin, jolla koko ryhmän on kätevä liikkua yhdessä paikasta toiseen. Autonvuokraus Pirkkalassa on helppoa, voit tutustu kattavaan autovalikoimaamme nettisivuillamme ja varata sopivan menopelin odottamaan saapumistasi. Haluamme tehdä autonvuokrauksen sinulle mukavaksi ja helpoksi. Nettisivuillamme voit tutustua eri autokategorioihin, joita tarjoamme sekä käteviin lisäpalveluihimme, joita ovat lasi- ja rengasturva tai kolariturva, joiden avulla voit nauttia rauhassa vuokra-autostasi. Lisäksi autoissamme on käytössäsi vapaat kilometrit, ja tarvittaessa voit lisätä myös lisäkuljettajan, jos haluat vaihtaa ajoneuvon kuskia matkan varrella. Huomioithan että varausvaiheessa emme voi taata sinulle tiettyä automallia vaan ainoastaan autokategorian, jonka varaat. Myös autonpalautus on tehty sinulle helpoksi, sillä voit palauttaa auton sinulle sopivaan aikaan ja auton palauttaminen onnistuu myös toisen kaupungin Sixt autovuokraamoon Suomessa.
Näe ja koe aito Pirkanmaa

Näe ja koe aito Pirkanmaa

Pirkkala sijaitsee Pirkanmaan sydämessä, noin puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Pirkkala on helppo saavuttaa, sillä sen läpi kulkee valtatie 3 Helsingistä Vaasaan. Pirkkalassa sijaitsee myös Tampereen alueen lentoasema. Autovuokraamomme Pirkkalassa sijaitseekin Tampere-Pirkkala lentoaseman yhteydessä. Sinulle sopivan vuokra-auton Pirkkalassa löydät helposti meiltä. Jos olet työmatkalla, pääset kätevästi tapaamiseen autolla ilman odottelua. Jos taas olet lomamatkalla, vuokraamalla auton näet helposti esimerkiksi Pirkkalan keskustan, josta löydät viehättäviä kirkkoja, kuten punatiilisen vanhan kirkon, joka on rakennettu vuonna 1921, ja valkoisen uuden kirkon, joka on valittu valmistumisvuonnaan arkkitehtuuriltaan Suomen kauneimmaksi. Kauniita metsämaisemia pääset ihailemaan Pirkkalassa frisbeegolfin parissa. Pirkkalan frisbeegolf-rata tunnetaan monipuolisena ja sopivan haastavana. Lisäksi Tampereen nähtävyydet, kuten Särkänniemen huvipuisto ja Näsineula ovat vain lyhyen automatkan päässä Pirkkalasta. Maista torilla mustaa makkaraa ja nauti Pirkanmaan rennosta tunnelmasta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Pirkkala

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Pirkkala?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pirkkala sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Pirkkala.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Pirkkala?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Pirkkala. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 28 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Pirkkala

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Pirkkala?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Pirkkala?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Pirkkala?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Pirkkala

Näytä lisää