Auton vuokraus alueella Lautiosaari

 

Palvelumme toimipisteessä Lautiosaari

Vuokraa auto Lautiosaaressa helposti ja nopeasti Sixtiltä

Vuokraa auto Lautiosaaressa helposti ja nopeasti Sixtiltä

Sixt autovuokraamo Lautiosaaressa sijaitsee Kemi-Tornio lentokentän yhteydessä. Suunnatessasi kohti Meri-Lappia, oletpa sitten työ- tai lomamatkalla, löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton meiltä. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Bisnesmatkustajalle sopiva vaihtoehto on kompakti ja taloudellinen auto, kuten sedani tai farmari. Jos taas matkustat perheen kanssa, arvostat autossasi mukavuutta ja tilaa, jota tarjoaa muun muassa maasturi. Matkustettaessa isomman ryhmän kanssa on helpoin vaihtoehto minibussi, jonka avulla koko ryhmä siirtyy helposti paikasta toiseen yhdessä. Voit tutustua laajaan valikoimaamme vuokra-autoja nettisivuillamme. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Lautiosaaressa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään! Kun olet löytänyt mieleisen autokategorian sinulle, voit nettisivuillamme tutustua myös lisäpalveluihimme. Ajomukavuuden lisäämiseksi voit esimerkiksi lisätä GPS-navigaattorin, jolloin ei ole pelkoa eksymisestä, tai lastenistuimen perheen pienimmille. Lisäksi pientä lisämaksua vastaan tarjoamme lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan, jotka takaavat että voit keskittyä vain ajamiseen. Kaikista vuokra-autoistamme löydät vakionopeudensäätimen ja ilmastoinnin sekä vapaat ajokilometrit. Meiltä saat myös haluamasi lisäpalvelut helpottamaan matkantekoa, kuten mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan, jolloin voitte vaihtaa kuskia milloin vain halutessanne. Haluamme että autonvuokraus Lautiosaaressa on sinulle mutkatonta. Muistathan että emme voi taata tiettyä automallia, vaan autokategorian varausvaiheessa. Lue lisää vaihtoehdoista nettisivuiltamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Näe Meri-Lapin nähtävyydet vuokra-autolla Lautiosaaresta käsin

Näe Meri-Lapin nähtävyydet vuokra-autolla Lautiosaaresta käsin

Lautiosaari sijaitsee Kemijoen itärannalla, ja sen eteläpuolelta löytyy Kemi-Tornion lentoasema, josta löydät myös autovuokraamomme Lautiosaaressa. Kätevin tapa liikkua Meri-Lapin alueella on vuokrata auto. Kemi sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä lentoasemalta, joten matka vuokra-autolla taittuu nopeasti. Kemistä löydät kaupungin kulttuurikeskuksen, joka tarjoaa museo- ja taide-elämyksiä. Lisäksi joka vuotinen Kemin lumilinna on näkemisen arvoinen, jos satut matkustamaan alueelle talviaikaan. Jos puolestaan haluat nähdä rajakaupunki Tornion, matka sinnekin kestää autolla vain noin 20 minuuttia. Torniosta löydät esimerkiksi hyvät ostosmahdollisuudet ja läheisestä Tornionjokilaaksosta upeat luontomaisemat. Vuokra-autolla voit kiertää kätevästi Meri-lapin alueen viihtyisiä pikkukyliä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Lautiosaari

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lautiosaari.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lautiosaari?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lautiosaari. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lautiosaari?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lautiosaari

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lautiosaari?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lautiosaari?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lautiosaari

Näytä lisää