Autonvuokraus
Norja
Piilota
Norja
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Norja: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Norjassa

Autonvuokraus Norjassa palvelee asiakkaitaan tarjoten edullisia vuokra-autoja monissa malleissa ja autoluokissa. Autovuokraamo Norjassa tarjoaa ystävällistä palvelua uusine vuokra-autoineen. Myös vakuutuksia ja lisävarusteita on saatavilla. Lisävarusteina tarjolla on esimerkiksi GPS-navigaattoreita sekä lasten turvaistuimia. Vakuutuksen voit ottaa muun muassa ajossa sattuvan kolarin, rengas- tai lasirikon varalle. Onpa tarpeesi hankkia vuokra-auto yhden päivän ajeluja varten tai pidemmäksi aikaa, mahdollistaa sen Sixt autovuokraamo. Jos tarvitset isompaa kuljetuskalustoa voit vuokrata pakettiauton, jolla kulkee hyvin suurempikin tavaraerä. Neliveto maasturi taas voi olla paikallaan kun kuljet Norjan jyrkässä ja mutkikkaassa vuoristossa ja sen kapeilla teillä. Lisäksi saatavilla on tietenkin myös henkilöautoja sekä farmariautoja. Huomioithan vuokrausta tehdessäsi, ettei automallia ole mahdollista valita, mutta autoluokka on kuitenkin valittavissa.

Norjan liikenne

Kun autonvuokraus Norjassa on kohdallasi ajankohtaista on hyvä tietää hieman maan liikennesäännöistä sekä ajokulttuurista. Monilla Norjan teillä on käytössä tietullit. Tietulleja on etenkin silloilla, tunneleissa ja uusilla teillä. Tämä siksi, että tietullimaksuilla rahoitetaan muun muassa niiden kunnossapitoa ja rakentamista. On hyvä tietää, että Norjassa on Suomen tavoin oikeanpuoleinen liikenne. Maassa voit ajaa huoletta suomalaisella ajokortilla. Nopeusrajoitukset ovat useilla teillä matalampia kuin Suomessa, koska tiet ovat paikoittain kapeahkoja. Vuoristojen haastavilla serpentiiniteillä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Jotkin vuoristoteistä ovat avoinna vain sulan kauden aikana, koska talviaikaan vuoristoteillä voi olla varsin vaarallista ajaa jäisten, kapeiden ja jyrkkien teiden takia. Autovuokraamo Norjassa ja sen ystävällinen ja sekä ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua liikenteeseen ja autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Koe, näe ja kiertele nähtävyyksiä Sixtin vuokra-autolla

Norjalla on paljon suosittuja nähtävyyksiä tarjota matkailijoille. Vuoriston serpenttiinitiet on mahdollista kokea, sillä autonvuokraus Norjassa mahdollistaa kätevän neliveto maasturin vuokrauksen, jolla liikkuminen vuoristossa sujuu helpommin ja turvallisemmin. Allattion historialliset kalliokuvat, Blåfjella-Skjækerfjellan upea kansallispuisto, Bergenin akvaario, Bergenin mielenkiintoinen merenkulkumuseo sekä Kristiansandin tykkimuseo ovat näkemisen arvoisia kohteita. Oslossa pääset tutustumaan ainutkertaiseen viikinkilaivamuseoon, jossa pääset näkemään kolme upeaa viikinkilaivaa. Eräs Unescon maailmanperintökohteista on upea Urnesin sauvakirkko, joka sijaitsee Sognin ja Fjordanen läänissä. Kirkon rakentaminen on tiettävästi ajoittunut aikaan jälkeen vuoden 1130. Jos haluat vierailla näissä kohteissa tai missä tahansa muissa kohteissa on vuokra-auto Norjasta hyvä tapa kulkea. Myöskään lomabudjettiisi ei suurta lovea synny, koska vuokra-auto on usein edullisempi tapa kulkea kuin julkiset kulkuneuvot tai taksi.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service