Autonvuokraus
Ruotsi
Piilota
Ruotsi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ruotsi: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Ruotsissa käy näppärästi Sixtin avulla. Meidän toimipisteemme voi löytää eri puolilta maata niin suurista kuin pienistäkin kaupungeista. Helpointa on ottaa vuokra-auto heti lentoasemalta, jolloin pääset jatkamaan matkaasi viivytyksettä. Autovalikoimamme kattaa tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, nelivedot, pakettiautot, minibussit ja luksusautot. Tarjoamme myös erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattoreita ja lastenistuimia, vuokra-autoihin. Voit varata vuokra-auton Ruotsista joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Auton noutaminen sujuu nopeasti, kun olet vuokrannut sen etukäteen. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Samat liikennesäännöt kuin Suomessakin

Ennen vieraassa maassa ajamista on hyvä tutustua paikalliseen liikennekulttuuriin ja liikennesääntöihin, jotka saattavat osittain poiketa hyvinkin paljon Suomen vastaavista. Ruotsissa näin ei kuitenkaan ole, sillä liikenne on samanlaista kuin täällä meilläkin. Muista kuitenkin nämä tärkeimmät liikennesäännöt:

 • Nopeusrajoitukset poikkeavat hieman Suomen vastaavista, joten ole tarkkana
 • Älä koskaan ohita oikealta moottoritiellä ajaessasi
 • Pysäköi vain sallituille pysäköintipaikoille
Myös yksisuuntaisten katujen kanssa tulee olla tarkkana. Niitä löytyy paljon suurten kaupunkien, kuten Tukholman ja Göteborgin, keskusta-alueilta. Ruotsissa ajaminen ei juurikaan tuota ongelmia suomalaisille, mutta liikenteessä kannattaa silti aina olla valppaana.

Autonvuokraus Ruotsissa tuo helpotusta liikkumiseen

Sixtin autovuokraamo Ruotsissa on palvellut turisteja ja työmatkalaisia jo useamman vuoden ajan. Autonvuokraus on loistava keino kaikille, jotka haluavat joustavuutta ja rentoutta lomaansa. Vuokra-autolla kun pääsee liikkumaan paljon vapaammin paikasta toiseen. Meidän vuokraamomme löydät takuulla sieltä, missä sinäkin lomailet. Suurimmissa kaupungeissa meillä on useampikin toimipiste. Voit siis ottaa vuokra-auton vaikka suoraan lentoasemalta tai sitten kaupungista. Autovuokraamomme Ruotsissa palvelee sinua siellä, missä ikinä oletkin. Ota vuokra-auto alle ja lähde tutkimaan, mitä länsinaapuristamme löytyykään. Teiden kunto on yleisesti ottaen hyvä. Jopa pienimmistä teistä pidetään huolta. Voit yhdistää useammassa kaupungissa käymisen lomaasi. Esimerkiksi Tukholmasta voi helposti piipahtaa vaikkapa Södertäljessa viettämässä päivää tai suunnata läheisille saaristoille. Joillekin saarille pääsee ajamalla siltaa pitkin, kun taas toisille mennään autolautalla. Tukholma itsessäänkin tarjoaa tekemistä useammaksikin päiväksi. Lapsiperheet takuulla nauttivat Gröna Lund -huvipuistosta, kun taas vanhemmat voivat ihastella kuninkaanlinnaa. Voit myös tehdä päiväretkiä Norjaan tai Tanskaan. Muista kuitenkin kertoa varausta tehdessäsi, jos aiot ylittää toisen valtion rajan. Jos sinulla tulee kysyttävää varaukseesi liittyen, asiakaspalvelumme auttaa sinua vuorokauden ympäri.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service