Autonvuokraus
Saranda
Piilota
Albania // Saranda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saranda

Sixt Autovuokraamo tarjoaa edullista ja asiantuntevaa autonvuokrausta Albanian Sarandassa. Autovalikoimamme on monipuolinen ja vuokraus meiltä käy helposti. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko soittamalla taikka vierailemalla verkkosivuillamme. Millaista ajoneuvoa tarvitset? Tarjoamme taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä pakettiautot. Tutustu autokalustoomme tarkemmin verkkosivuillamme. Sixt Autovuokraamosta löydät vuokra-auton juuri sinun tarpeisiisi sopien!

 
 • Sarande Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Saranda Port
  9701 Saranda

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Sarandassa

Suunnitteletko autonvuokrausta Albanian Sarandassa eli Sarandëssa? Me autamme siinä! Sixt Autovuokraamo Sarandassa tarjoaa automaattivaihteiset, uudet vuokra-autot, jotka mahdollistavat huolettoman ja turvallisen matkakokemuksen. Vuokra-autoa varatessasi voit valita lukuisia ajoa mukavoittavia lisäpalveluita. Mikäli olet kaupungissa ensimmäistä kertaa, ota käyttöön GPS-navigaattori. Lapsiperheitä helpottavat lastenistuimet. Mikäli autonvuokraus Sarandassa herättää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Koe kaunis Saranda vuokra-autolla

Sarandan eli Sarandën kaupunki Albaniassa sijaitsee maan eteläosassa Välimeren rannalla. Se onkin yksi Albanian suosituimmista lomakohteista kaupungin erinomaisen rantasijainnin ansiosta. Se sijaitsee myös lähellä suosittua Korfun saarta. Olitpa sitten rantalomamatkalla, kaupunkilomalla tai työasioissa, pääset liikkumaan Sarandassa näppärästi Sixt vuokra-autolla. Voit ajella rannikolle ja ihailla upeita merimaisemia noin kilometrin pituisella rantabulevardilla. Sarandan rannikolla on myös lukuisia uimarantoja, kuten Lukovë Beach, Mirror Beach eli Pasqyra sekä Santa Quaranta. Voit tutkiskella myös kaupungin nähtävyyksiä, kuten vanhan synagogan raunioita. Minne tahansa suuntaatkin, Sixtin vuokra-autolla pääset liikkumaan ketterästi ja oman aikataulusi mukaan.

Sixt vuokra-autolla matkaat myös näppärästi Sarandan kuuluisimpaan nähtävyyteen, Butrintin raunioihin. Butrint sijaitsee hieman alle tunnin ajomatkan päässä Sarandasta, joten saavutat sen helposti vuokra-auto allasi. Alueella on ollut asutusta tuhansia vuosia. Kaupungin rauniot löydettiin vuonna 1927 ja niiden ehdoton kohokohta on 200-luvulta eaa. peräisin oleva, aikoinaan 2500 katsojalle tarkoitettu amfiteatteri. Voit myös nähdä vanhan kylpylän upeita, kreikkalaistyylisiä mosaiikkeja, Bysantin aikaisen kirkon sekä 300 eaa. peräisin olevan muurin. Tämä on jokaisen vähänkään historiasta kiinnostuneen ehdoton vierailupaikka! Ja mikä sen helpompaa, kuin taittaa matka ilmastoidulla ja vakuutetulla Sixt vuokra-autolla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service